Valami nagyon súlyos por Gabriel Wolf

Descargar Valami nagyon súlyos pdf

Valami nagyon súlyos Gabriel Wolf

Características
Arte Tenebrarum Publishing 2020
ISBN: 9791220209991
Formatos: epub, pdf
Dispositivos: PC, MAC, móviles, Android, iOS
Idioma: Español

En otras páginas tienes que pagar para descargar Valami nagyon súlyos , pero aquí lo tiene GRATIS

Información relevante:

  • Total de descargas: 815
  • Tamaño archivo: 781KB
  • Vistas al libro: 1427

El autor es…

Gabriel Wolf

Acerca del libro

Ez a regényterjedelmű kiadvány egy thrillerparódia sorozat második kötete. Az első könyv, a Valami betegesen más tartalmazta a tízrészes történet első négy epizódját. Ez a második kötet foglalja magában a további hat részt:Az első epizód A Merénylő, ami egy rendkívül elszánt veterán katonáról szól, akit egy titkos, külföldi bevetésen cserben hagyott a CIA. Az Államokba hazatérve saját kezébe veszi a törvényt, és ártatlanokra kezd lövöldözni. A Merénylő olyan zseniális pontossággal céloz, hogy arra nincsenek szavak. Ne is írjunk akkor többet róla! (Úgyis elkapják a végén.) A második rész egy bohócról szól, Aki utoljára nevet. Azért röhög utoljára, mert olyan ostoba, hogy minden poén neki esik le utolsónak. Na jó, nem! Nem ezért ez a címe. Valójában nagyon agyafúrt, egy igazi technikai zseni! Retinaszkenneres beléptetőrendszere van a lakókocsiján, ahová a megfojtott áldozatait rejti. Jack, a nyomozó is csak a hatodik érzékének köszönhetően jön majd rá, hogy ő a tettes. Bár ebbe most ne menjünk bele előre, mert az spoiler lenne! (De egyébként Jack tényleg elkapja a végén.) A harmadik epizód A szomszédról szól, aki akár az Öné is lehet! Mármint nem úgy, hogy megvásárolhatja tőlünk, vagy ilyesmi, hanem úgy, hogy akár az Ön szomszédja is élhet kettős életet, lehet más, mint akinek mutatja magát. Titokban, zárt ajtók mögött akár erőszakosan is viselkedhet a családjával – már ha életben vannak még egyáltalán. (Jack ezt is kideríti, hogy mi történt velük: Meghaltak mind! De ennél többet ne mondjunk, mert az lelőné a poént, hogy meghaltak.) Utána jön a Jégtáncos című rész, ami meglepő módon egy jégtáncosról szól: Leonardnak hívják, és korcsolyájával összevagdosva, jég alá lökve öli meg áldozatait. Valakinek meg kell állítani „Leót, a jégrémet”! Utána jön A Csöves története, aki nem hajléktalan, hanem egy gyilkos csőszerelő, aki hajléktalanná vált. Tehát akkor mégis csöves? (Igen! Hiszen a címe is ez, nem? De.)Végül A fogorvosok epizódjával zárul nemcsak ez a második regényterjedelmű kötet, de maga a sorozat is. A fogorvosok köztudottan mesterei a fájdalomkeltésnek. Van-e ijesztőbb jelenség egy fogorvosnál? Van: Az olyan fogorvos, aki önként házhoz jön azért, hogy fájdalmat okozhasson… akkor is, ha nem mi hívtuk, és ráadásul rossz fogunk sincs!Ne válaszoljon hát, ha valaki váratlanul kopogtatni kezd!Ne nyissa ki a száját, ha a fogorvos az!

Acerca de Gabriel Wolf

Los Macocos se formaron como banda de teatro en 1985 en la Escuela Nacional de Arte Dramático. Actualmente el grupo está integrado por Daniel Casablanca, Martín Salazar y Gabriel Wolf. Han realizado más de quince espectáculos de humor, entre los que se destacan “Macocos, adiós y buena suerte”, “La fabulosa historia de los inolvidables Marrapodi”, “Los Albornoz”, “Don Juan de acá” y “Pequeño Papá Ilustrado”, obra que dio origen a este libro. Han recibido más de veinte premios por su labor y se han presentado en las salas porteñas más importantes, como las del Complejo Teatral Buenos Aires, incluyendo el Teatro San Martín, Teatro Nacional Cervantes, Teatro Metropolitan, Complejo La Plaza, además de haber actuado en todo el país. Fueron invitados a participar en varias ocasiones a festivales en el exterior (Washington D.C., Barcelona, Santa Cruz de la Sierra, entre otros). Algunos de sus libros publicados son Teatro 90, Teatro deshecho 1, Flora y fauna de la creación macocal.

También puedes ver otros Libros de Humor

Otros usuarios también buscaron:
Valami nagyon súlyos sin registrarse, Valami nagyon súlyos en pdf completo en español, Valami nagyon súlyos descargar epub